Droogbouw

Er zijn locaties waar zich alleen houten vloeren bevinden en waar je geen alternatieven hebt om een betonnen ondergrond aan te brengen. Denk hierbij aan woningen en appartementen met houten verdiepingsvloeren. Om deze woningen toch van vloerverwarming te kunnen voorzien is er een droogbouwoplossing. Deze is op verschillende manieren aan te brengen.

Vloerverwarming

Wat zijn de meest voorkomende toepassingen?

Fermacell en Wedi zijn hierbij de meest voorkomende toepassingen. Het voordeel van deze toepassingen is dat ze een licht isolerende- en geluidsreducerende werking hebben. Nog een ander voordeel is dat de vloer snel afgewerkt kan worden en de droogtijd minimaal is. Een nadeel is wel dat het een bepaalde hoogte moet hebben ten opzichte van frezen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Contact

MR Vloerverwarming
Wezelsedijk 30
6604 KG Wijchen


Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Tel: 06 11 86 60 16

info@bouwondernemingvanlent.nl

Werkspot

Facebook

Instagram


Boren
Frezen

Het infrezen van vloerverwarming is een goede upgrade voor uw woning. Het is tevens een mooie toevoeging aan uw wooncomfort.

Lees verder
Frezen
Droogbouw

Er zijn locaties waar zich alleen houten vloeren bevinden en waar je geen alternatieven hebt om een betonnen ondergrond aan te brengen.

Lees verder
Chemische verankering
Warmtepomp

Als u de overstap gaat maken naar een warmtepomp scheelt het in de kosten als de vloerverwarming op een doordachte wijze wordt aangebracht

Lees verder
Zagen
Nieuwe vloeren

We denken vooruit en we gaan altijd voor de beste oplossing en het beste product voor uw nieuwe vloer.

Lees verder