Wat is onze werkwijze?

MR Vloerverwarming vindt goed contact en vertrouwen belangrijk. We hebben altijd persoonlijk contact met u als opdrachtgever over de uitvoering van een opdracht. MR Vloerverwarming denkt vooruit. Ook bij de wijze waarop wij ons werk doen. Door continu te zorgen dat ons materiaal in orde en goed onderhouden is worden veel ongemakken voor de opdrachtgever voorkomen.

Door een open en duidelijke communicatie naar de opdrachtgever ontstaan er geen verrassingen. Goed onderhouden en up-to-date materiaal zorgen voor een zeer hoog resultaat. De wijze waarop wij ons werk uitvoeren is bepalend voor het eindproduct. Dit geldt voor alle werkzaamheden die wij uitvoeren. Kwaliteit staat altijd bovenaan.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Contact

MR Vloerverwarming
Wezelsedijk 30
6604 KG Wijchen


Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Tel: 06 11 86 60 16

info@bouwondernemingvanlent.nl

Werkspot

Facebook

Instagram


Boren
Frezen

Het infrezen van vloerverwarming is een goede upgrade voor uw woning. Het is tevens een mooie toevoeging aan uw wooncomfort.

Lees verder
Frezen
Droogbouw

Er zijn locaties waar zich alleen houten vloeren bevinden en waar je geen alternatieven hebt om een betonnen ondergrond aan te brengen.

Lees verder
Chemische verankering
Warmtepomp

Als u de overstap gaat maken naar een warmtepomp scheelt het in de kosten als de vloerverwarming op een doordachte wijze wordt aangebracht

Lees verder
Zagen
Nieuwe vloeren

We denken vooruit en we gaan altijd voor de beste oplossing en het beste product voor uw nieuwe vloer.

Lees verder