Frezen

Het infrezen van vloerverwarming is een goede oplossing voor de renovatie van uw woning en een toevoeging in uw wooncomfort. Het infrezen van vloerverwarming heeft als voordeel dat het de droogtijd beperkt. Op deze manier kan de vloer sneller afgewerkt worden.

Wij frezen in verschillende soorten ondergronden, onder andere zandcement vloer, zandcement vloer met tegels, betonvloer, natuursteen (terrazzo) en siergrind. Hiervoor passen wij verschillende freesmethodes toe.

Infrezen vloerverwarming

Bij voorkeur frezen wij droog, op deze manier voorkomen we veel wateroverlast. Indien het niet mogelijk is om droog te frezen zullen we zo beperkt mogelijk water gebruiken. Door het toepassen van professionele afzuigsystemen voorkomen wij veel stof- en wateroverlast.

Wat is onze werkwijze?

Wij zijn werkzaam in renovatie en nieuwbouw en werken voor zowel bedrijven als particulieren. Om onze werkzaamheden op een veilige manier uit te voeren werken wij altijd en enkel met goedgekeurde apparatuur. U kunt bij ons terecht voor vloerverwarming in heel Nederland, ook op locaties waar geen stroom of water aanwezig is kunnen wij onze werkzaamheden uitvoeren.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Contact

MR Vloerverwarming
Wezelsedijk 30
6604 KG Wijchen


Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Tel: 06 11 86 60 16

info@bouwondernemingvanlent.nl

Werkspot

Facebook

Instagram


Boren
Frezen

Het infrezen van vloerverwarming is een goede upgrade voor uw woning. Het is tevens een mooie toevoeging aan uw wooncomfort.

Lees verder
Frezen
Droogbouw

Er zijn locaties waar zich alleen houten vloeren bevinden en waar je geen alternatieven hebt om een betonnen ondergrond aan te brengen.

Lees verder
Chemische verankering
Warmtepomp

Als u de overstap gaat maken naar een warmtepomp scheelt het in de kosten als de vloerverwarming op een doordachte wijze wordt aangebracht

Lees verder
Zagen
Nieuwe vloeren

We denken vooruit en we gaan altijd voor de beste oplossing en het beste product voor uw nieuwe vloer.

Lees verder