Toekomst met warmtepomp

MR Vloerverwarming denkt vooruit. Het aanbrengen van vloerverwarming is niet iets dat u voor slechts een paar jaar doet. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met u naar de toekomst te kijken.

Gasloos verwarmen?

Steeds vaker willen mensen hun huis verwarmen zonder gas. Ook de regering vindt dit belangrijk voor de toekomst. Als u de overstap gaat maken naar bijvoorbeeld een warmtepomp scheelt het veel in de kosten als de vloerverwarming op een doordachte wijze wordt aangebracht. MR Vloerverwarming biedt voor u een passende oplossing.

Warmtepompsysteem

Wij werken nauw samen met een zeer erkende specialist in warmtepomptechniek en bijbehorende toepassingen. Door onze samenwerking met Koopmans Installatietechniek B.V. zijn wij in staat u volledig te ontzorgen en u te voorzien van een goed en betrouwbaar advies in de warmtepomptechniek.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Contact

MR Vloerverwarming
Wezelsedijk 30
6604 KG Wijchen


Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Tel: 06 11 86 60 16

info@bouwondernemingvanlent.nl

Werkspot

Facebook

Instagram


Boren
Frezen

Het infrezen van vloerverwarming is een goede upgrade voor uw woning. Het is tevens een mooie toevoeging aan uw wooncomfort.

Lees verder
Frezen
Droogbouw

Er zijn locaties waar zich alleen houten vloeren bevinden en waar je geen alternatieven hebt om een betonnen ondergrond aan te brengen.

Lees verder
Chemische verankering
Warmtepomp

Als u de overstap gaat maken naar een warmtepomp scheelt het in de kosten als de vloerverwarming op een doordachte wijze wordt aangebracht

Lees verder
Zagen
Nieuwe vloeren

We denken vooruit en we gaan altijd voor de beste oplossing en het beste product voor uw nieuwe vloer.

Lees verder