Recensies


Vloerverwarming

"Wij hebben begin 2021 de renovatie van onze aangekochte woning door MR Vloerverwarming uit laten voeren. Naast een gedegen advies vooraf, waarin wij blij zijn achteraf dat wij de juiste en niet persé de goedkoopste oplossing hebben gekozen, is de renovatie goed verlopen. Vanwege de ouderdom van het huis, kwamen er gedurende het proces onverwachte extra uitdagingen naar boven, welke door MR Betonboringen met veel flexibiliteit meegenomen zijn in de werkzaamheden waardoor de planning nooit in gevaar is gekomen. Wij kunnen daarom MR Vloerverwarming van harte aanbevelen en zullen zelf voor toekomstige renovaties altijd voor hen kiezen." Ralph & Jessie


Vloerverwarming

"Nadat zich al drie andere vloerverwarmingspartijen hadden terug getrokken om de klus te klaren adviseerde een collega van mij eens contact op te nemen met MR Vloerverwarming. Vanaf hun eerste bezoek werden er heldere afspraken gemaakt op zowel de voorwaarden van de offerte, de planning en hoe om te gaan met tegenvallers in de opdracht. Met als resultaat een prima werkende vloerverwarming die binnen budget en planning is aangelegd. Op alle gebieden waren de professionals bereid om het stapje extra voor de klant te gaan en de kwaliteit te leveren die voorstaan. Raymond bedankt voor de samenwerking." - Hans


Vloerverwarming

"Wij vinden dat Raymond van MR Vloerverwarming heel goed werk geleverd heeft bij ons. Hij is vakman en onze vloer ligt er perfect bij en de vloerverwarming werkt prima. Hij denkt met je mee, om bijvorbeeld ook nog leidingen in de muur te verwerken en voert dat ook perfect uit. Hij komt zijn afspraken na en is zeer betrouwbaar. Wij hadden van te voren onze kruipruimte laten isoleren en hij kwam erachter, dat ze de beluchting en ontluchting hadden dicht gespoten met isolatiemateriaal. Hij heeft ons daar ook advies over gegeven. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar en blij, dat hij alles super mooi gemaakt heeft bij ons." - Bert en Adelheid.


Vloerverwarming

"Een super bedrijf, betrouwbaar en komt afspraken na. Communicatie is super en staat je netjes te woord als je vragen heb. Denkt mee en werkt super netjes, en zoekt altijd naar een oplossing. Wij zijn heel erg tevreden met onze vloerverwarmingen!" - Demelco van Rossum.


Boren elektradozen en vloer in woning

"Raymond en zijn compaan kwamen ruim op tijd om de opdracht uit te voeren. Twee vrolijke werkers. Wijzigingen en kleine veranderingen in de opdracht werd niet moeilijk over gedaan. Ze hebben flink doorgewerkt en hadden een goede taakverdeling. Ook werd alles netjes opgeruimd. Als er weer een betonboorklus is bel ik hem zo weer."


Uitbreken muur

"Zeer professioneel en betrouwbaar. Was in het begin enkel aangenomen voor het uitbreken van de muur, echter aangezien het zo goed ging is zowel de vloer, badkamer, elektra en nog enkele dingen via MR Vloerverwarming gegaan."


Beton boren

"Raymond is een topper. Vooraf goed telefonisch contact gehad om een en andere door te spreken. Hij dacht daarbij goed mee en kwam met nuttig advies. De uiteindelijke opdracht betrof 8 gaten 6 cm, 1 gat 20 cm, nog wat kleine gaatjes, 6 meter sleuf, 4 elektra dozen, inzagen en uithakken doorgang 2m40 x 1m, plaatsen van latei. Kortom veel meer werk dan oorspronkelijk gevraagd. Uiteraard ook wat meer geld, maar dat was vooraf overeengekomen en logisch als je uiteindelijk veel meer wilt dan oorspronkelijk. Bij de uitvoering kwam ie keurig volgens afspraak, belde nog even omdat ie een kwartiertje vertraging had. Nam rustig de tijd om het uit te voeren werk in zich op te nemen, werkte goed door zonder haastwerk te leveren. Nam ook de tijd om na het maken van rommel deze weer op te ruimen. Deed niet moeilijk over een gaatje meer of minder. Vakman die z'n geld zonder meer waard is."


Contact

MR Vloerverwarming
Wezelsedijk 30
6604 KG Wijchen


Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Tel: 06 11 86 60 16

info@bouwondernemingvanlent.nl

Werkspot

Facebook

Instagram


Boren
Frezen

Het infrezen van vloerverwarming is een goede upgrade voor uw woning. Het is tevens een mooie toevoeging aan uw wooncomfort.

Lees verder
Frezen
Droogbouw

Er zijn locaties waar zich alleen houten vloeren bevinden en waar je geen alternatieven hebt om een betonnen ondergrond aan te brengen.

Lees verder
Chemische verankering
Warmtepomp

Als u de overstap gaat maken naar een warmtepomp scheelt het in de kosten als de vloerverwarming op een doordachte wijze wordt aangebracht

Lees verder
Zagen
Nieuwe vloeren

We denken vooruit en we gaan altijd voor de beste oplossing en het beste product voor uw nieuwe vloer.

Lees verder